A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

onkiszolgalo2.jpg

Megnyitottuk első önkiszolgáló boltunkat a nagykanizsai áruházban

Első önkiszolgáló szaküzletünket nyitottuk meg februárban Nagykanizsán, a Magnetic Áruházban. A bolton áthaladva a vásárlók kedvükre választhatnak a kenyerek, a sós és az édes péksütemények között, majd a zacskóba tett kiválasztott termékekkel a kasszánál fizetnek. A jövőbe mutató tendenciára építő boltot egyre inkább elfogadják a vásárlók. A Zalaco Sütőipari Zrt. tervei között szerepel, hogy később máshol is önkiszolgáló boltokkal könnyíti meg a vásárlást.

Bővebben

2790_preview.jpeg

Gyorsan elfogadták és megszerették a vásárlók a sárvári Hunyadi utcai szaküzlet designját

Sárváron, a belvárosi Hunyadi utcában található a felújított Zalaco szaküzletünk, amely nagyon népszerű a vásárlók körében. Mint azt a vevőink megjegyezték, a kiváló ízű és állagú pékáruk, a finom kenyér mellett tetszik nekik a modern, hangulatos környezet, valamint a segítőkész eladók kedvessége miatt is szeretnek betérni a szaküzletbe.

Bővebben

image5.jpg

Húsvéti körkép

Ünnepi szokások nálunk és Európában

Ünnepeink sorában kiemelkedő a húsvét, Krisztus feltámadásának ünnepe, amely sok országban egybeesik a tavaszvárással, a kikelet eljövetelével. Összegyűjtöttük egy-egy ország húsvéti szokásait. Húsvét a kereszténység főünnepe. Jézus pénteki kereszthalála után harmadnapra, vasárnap feltámadt. Húsvét egyben a tavaszvárás ünnepe is. Az első niceai zsinaton, 325-ben megszabták, hogy a keresztény húsvét időpontja a tavaszi nap-éj egyenlőség utáni első holdtöltét követő vasárnap legyen.
A katolikus kereszténységben böjtnek nevezett időszak után szabad először húst enni, innen az elnevezés: húsvét. Az ünnepkör a pünkösddel zárul. A húsvéti bárány Jézus áldozatát, a bor Krisztus vérét jelképezi. A tojás az újjászületés, az egészben főtt tojás a családi összetartás szimbóluma. Húsvét hétfői népszokás a locsolkodás, a hímes tojás ajándékozás. A víz megtisztító erejébe vetett hit a szokás alapja. A húsvéti tojások piros színe Krisztus vérét jelképezheti. Húsvét eredetileg termékenységi ünnep lehetett, az emberek bő termést, és a háziállatok szaporulatát kívánták ekkor. Így kötődik a nyúl a tojáshoz, mivel a nyúl szapora állat, a tojás pedig magában hordozza az élet ígéretét.

Bővebben

bi.jpg

A városi elismerést Szigetvári Renáta, bisztrónk vezetője október 11-én vette át a Keresztury Dezső VMK-ban

Átadták a 14. alkalommal meghirdetett Virágos Zalaegerszegért verseny elismeréseit. Idén a legvirágosabb vendéglátóhely - kereskedelmi és ipari telephely kategóriában - a Zalaco Bisztró lett. Bisztrónk vezetője, Szigetvári Renáta (a cikkre kattintás után a fotón jobbról a harmadik) október 11-én vette át a városi elismerést. Zalaegerszeg két éve elnyerte a Virágos Magyarországért verseny egyik fődíját. A megmérettetésen egyebek mellett magánszemélyeket, oktatási intézményeket és kereskedelmi egységeket díjaztak.  Az ítészek az értékeléskor több szempontot vettek figyelembe. Köszönjük a díjat! Fotó: Pezzetta Umberto

  • 1
  • 2

Kövess minket!

Kiadó

Zalaco Sütőipari Zrt.
8900 Zalaegerszeg,
Kaszaházi út 34.

© 2019 Zalaco Magazin