A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Impresszum

A www.magazin.zalaco.hu és a www.zalaco.hu webhely felelős tartalomszolgáltatója és annak elérhetőségei:

Minden jog fenntartva. Jelen weboldalt, illetve annak részeit az ZALACO Sütőipari Zrt. engedélye nélkül tilos reprodukálni, adatrögzítő rendszerben tárolni, bármilyen formában vagy eszközzel elektronikus úton vagy más módon közölni.

Bár e webhely összeállításakor kellő gondossággal jártunk el, nem vállalunk felelősséget azokért a cselekményekért amelyeket bármely belföldi vagy külföldi jogi, vagy természetes személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet akár közvetlenül, akár közvetve a webhelyen lévő vagy a webhelyen keresztül elért adatok, információk alapján követ el, függetlenül attól, hogy mi közöljük vagy mások közlik-e ezeket az adatokat, információkat. A webhelyen lévő információk, adatok közül semmit sem szabad tanácsként vagy ajánlásként kezelni, és a webhely nem szolgálhat semmilyen elhatározás vagy intézkedés alapjául.

Ezt a weblapot egy nyílt forráskódú internetes tartalomkezelő szoftver (OpenSource CMS) működteti megbízhatóan, s ez nem jöhetett volna létre a világszerte önkéntesen közreműködő közösségi tagok hozzájárulása, valamint önzetlen munkája nélkül. Ezúton köszönjük!

Kövess minket!

Kiadó

Zalaco Sütőipari Zrt.
8900 Zalaegerszeg,
Kaszaházi út 34.

© 2019 Zalaco Magazin